L’activitat es realitza en sessions de 1 hora a la setmana i la porten a terme monitors titulats per la Federació Catalana de Tennis de Taula vinculats al CTT Vilablareix. 

L’extraescolar adapta les pautes d’entrenament que segueixen els nois/es que practiquen aquest esport de manera habitual al club. Aquestes pautes son:

  • Escalfament: dedicant uns minuts a l’activació articular i treball de tonificació muscular de cares a augmentar les pulsacions, temperatura corporal i escalfar lligaments, per evitar possibles lesions.
  • Entrenament: exercicis específics, jocs, partides, etc.

Els objectius pels jugadors que participin a l’activitat seran:

  1. Conèixer els punts més importants del Reglament (puntuació, serveis, restades, partides de dobles, etc), maneres correctes d’agafar la pala i posició a taula.
  2. Conèixer els 4 tipus d’accions que es poden fer amb la pala a la pilota.
  3. Iniciar-se amb la majoria de cops (servei, topspin, bloqueig, tallar, picar, etc.)
  4. Aprendre a realitzar diferents trajectòries a la pilota i respondre a les dels altres jugadors.
  5. Seguretat i control (posar moltes pilotes a taula)
  6. Actitud dinàmica a taula. Estar actius, atents, concentrats, etc.

Per dur a terme l’activitat es necessita disposar d’un espai cobert i la taula corresponent. Les pilotes, material de treball i les pales (en el cas que algun alumne no en tingui) les proporciona el CTT Vilablareix. L’activitat està pensada per alumnes a partir de 1r curs de primària.

Si l’activitat és del vostre interès us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte o trucant al telèfon 650 78 20 99 – Adam Bonany